Wellness Centre


Project Overview

Client: Russell Family
Architect: Bregman & Hamann Architects
Category: Healthcare
Proponent's Role: Construction Management

Description: Late 1800’s Victorian building which has been mindfully designed with the intention of preserving its historic heritage and integrated with more modern elements of eco and calm-inspired lifestyle design.This LEED® accredited space has been sighted, designed, constructed, furnished and operated with the highest intention of preserving the environment and using environmentally friendly and sustainable materials. Interior renovation/alterations this historic space included complete interior demolition, asbestos abatement, reconstruction, millwork, new plumbing, mechanical/electrical flooring, drywall, skylights, paint and security. Construction of examination rooms, personal care rooms, physiotherapy and gymnasium area.